,

Var det verdt det?

Hellooo! Da var desember langt over, alle lukene i kalenderen er åpnet, og 2018 er i gang! I fare for å høres ut som alle andre, må jeg bare si at jeg ikke kan tro at det er 2018 allerede. Tenk at det nå er 18 år siden 2000? At både jeg og serien “Friends” har eksistert i 23 år?? At det er 9-10 år siden vi slutta å bruke nettby? Haha, tiden går seriøst fort når du bikker 18 år syns jeg. Det er jo ikke lenge til jeg er 30…. Jajaaa, det skal jeg ikke tenke på så mye mer akkurat nå, for det er ikke det innlegget handler om i det hele tatt. Innlegget handler om noe langt mindre interresant, nemlig julekalenderen min… Jeg vet ikke heelt hvorfor jeg lager dette innlegget, men jeg ble nysgjerrig på om jeg faktisk fikk valuta for pengæ. Kalenderen var jo ganske dyr i seg selv, da den kosta rundt 600kr. Jeg skrev euro på bildet fordi det er det jeg kjøpte den for, because u know, jeg bor i Spania.

Etter å ha googla alt jeg fikk, og regnet sammen den totale prisen jeg måtte ha betalt hvis jeg skulle kjøpt hvert produkt hver for seg, kom jeg frem til at det hadde kosta meg 116 euro, sånn ca 1160 kroner! Noooe som vil si at jeg “sparte” nesten 60 euro, altså halvparten av hva den kosta. Det ekke verst. Jeg fikk så klart ikke mange fullsized produkter, men jeg vil si det var en ganske så bra kalender!
Vet ikke helt om den slår kinder-kalenderen da (neida, joda). Konklusjonen er at man får mye for pengene, men at den kanskje ble litt kjedelig. Eller så har jeg bare vokst fra hele konseptet med en kalender, haha. Jeg skal prøve meg på en annen neste år, iallefall. Snakkes!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *