,

Kalenderlukene 16-19.desember

Heei! Her kommer det nok en gang en samling av de siste lukene mine! Favorittene mine er definitivt nr.18 som er en body lotion, og nr.19 som er body glitter. Bodylotionen lukter skiiikkelig digg, og er en av mine nye favorittlukter faktisk. Og bodyglitter passer jo ganske bra nå som det er jul og nyttår osv, hvor alt med glitter passer inn syns jeg, haha. Blir sikkert fint å ta litt på brystet i en utringa kjole feks. Litt vanskelig å få spredd det jevnt og i tillegg fått tatt bilde av det, men jeg regner med at det gir det lille ekstra!

På bildene over samla jeg ganske mye på ett sted  for å få det frem på bildene! 

Så lenge jeg reiser i morgen vet jeg ikke om jeg har tid til å lage ferdig innlegg for alle de resterende lukene, men i verste fall tar jeg resten når jeg kommer hjem igjen, om det fremdeles er interesse for det. Nå må jeg pakke det siste jeg skal ha med meg, stresser brått som søren!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *