,

Høyt oppi hakkadalen

Feka litt rundt i Lightroom og håret mitt ble rosa. Syns det var kult, så nå har jeg litt lyst på lyserosa hår, haha.

For litt siden gikk vi tur oppi fjella i nærheten av oss, i et sted som heter Tarbena. De har så mange fine mandeltrær der!! Når de blomstrer ser det skikkelig ut som sånne japanske kirsebærtrær, og det er noe litt eventyrlig med det. Vi var veldig heldig med været i også! I det siste har det ikke vært sånn superfint spaniavær som mange kanskje forventer, og det er så klart litt kjedelig. Men det er jo vinter her også, og det er heldigvis ikke like kaldt som i Norge. Får trøste meg med det!

Jeg har ikke akkurat vært noe man kan kalle en flink blogger i det siste, heh. Men det er jo ikke så mye å si om det egentlig.. Som mange andre har jeg perioder hvor jeg syns blogging er skikkelig gøy og har lyst til å dele både det ene og det andre, mens andre perioder frister det ikke like mye! Nå skal jeg faktisk snart ut og reise igjen, så det kan jo hende det blir litt etter det. Jeg har faktisk ikke vært så veldig mye på telefonen i det siste egentlig. Tror den måneden uten sosiale medier hjalp meg ganske mye, tro det eller ei. Vi snakkes!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *