,

Èn måned senere

HOLA!! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte engang.. Nå som jeg har vært borte fra bloggen en hel måned (og litt til) er det mye som har skjedd så klart. I tillegg har jeg ny blogg og er litt ute av blogg-gamet atm, men det kommer seg vel opp igjen. Hovedmålet mitt med bloggen er som jeg har sagt mange ganger før, å ha noe å se tilbake på. Så derfor kommer jeg til å samle opp en god del forskjellige innlegg fra Dubai og tia i Norge nå nettopp! Dubai ble ikke helt som forventa, så det ble ikke like mange bilder som det jeg hadde sett for meg. Meeeen en god del ble det jo!

Destiny og meg på stranda foran hotellet vi bodde på i Dubai! Det var så sykt fint der, herregud. Fineste stedet jeg noensinne har bodd på, haha.

I dag er første dagen min tilbake i Spania, da jeg landa natt til i dag. Må si det var ganske deilig å få sovet litt lenger i dag, for jeg har vært oppe tidlig hele uka og hjulpet mamma med flytting, som jeg sikkert kommer til å skrive mer om senere. Jeg tror jeg har nevnt at jeg skal på spanskkurs også, og allerede i dag var jeg på første time! Veldig mye å sette seg inn i, men jeg følte det gikk overraskende bra. Vi starta jo ganske basic i dag så klart, og jeg har jo plukka opp litt her og der. Det vanskeligste er vel uttalen på noen av bokstavene, men det kommer seg vel det også. Må lææære meg å lespe litt lissom, hahah. Det er jo sykt gøy hvis jeg faktisk klarer å snakke flyende etterhvert.

Ganske forskjellig klima jeg har vært i i det siste, for å si det sånn. Jeg ønska meg masse masse snø, så sorry folkens, det er nok min feil. Tror ikke det har vært så mye snø i Fredrikstad på flere år?? Så jeg var veldig fornøyd med det i starten, heh. Ble ganske fort lei, for å si det sånn. Skal ikke legge skjul på at det har vært veldig deilig å gå rundt i t-skjorte her i Spania i dag. Planen fremover nå er å finne tilbake til en bra treningsrutine, og sunne spisevaner. Skal på trening i morgen allerede, og nå som det er en måned siden sist er jeg stygt redd for at det kommer til å bli sykt hardt. Men man har jo bare seg selv å skylde i det! Vi snakkes!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *