,

Dubai Garden Glow

 

MAGISK PARK

Da vi var i Dubai tok vi oss en tur innom en superfin park som jeg hadde veldig lyst til å se! Vi så den faktisk fra veien da vi var på vei til restauranten på bursdagen min, og jeg ble helt trollbundet på sekundet! Som dere kanskje vet elsker jeg alt av lys, enten det er LED eller stearin eller what so ever. Det skaper stemning, og det er så koselig. Så en hel park bestående av bare lys?? Yes please. Det anbefales virkelig om du noen gang har tenkt deg til Dubai. De har også en dinosaurpark integrert, for de som har barn. Jeg tok meg selv i å føle meg litt som Alice in Wonderland da jeg gikk her. Skulle ønske at dette fantes på ekte, naturlig! Akkurat som i Avatar. Da hadde jeg gått tur i skogen ofte, heh.

WONDERLAND

ICE PARK

Helt mot slutten gikk vi også innom Ice Park som den heter! Der var det maaange forskjellige isskulpturer, blant annet av Burj Al Arab (seilet), kameler og så klart flere forskjellige igloer. Det var hele 7 minus der inne, så man fikk låne jakker. Jeg frøs som faen likevel, fordi jeg hadde jo ikke på meg sokker eller noe som var tjukt i det hele tatt! For litt siden var det jo lignende tempraturer i Norge… Syns synd på dere! Da jeg var i Norge var det vel nærmere 0 mesteparten av tia, så sier meg fornøyd med det.

Haha, det var ikke lenge t-skjorta til Adrian var av, for å si det sånn. Ble et kult bilde da!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *