,

Dubai by night

Dubai er virkelig noe for seg selv! Det var magisk å gå der på kveldene med så mye fint lys overalt. Dubai mall, som vi er rett ved siden av på det nederste bildet, er helt siiiiinnsykt svært. Og da mener jeg SVÆRT. Vi var der kanskje 3-4 ganger, og hver eneste gang oppdaga jeg nye butikker og seriøst hele avdelinger av senteret jeg ikke hadde sett før. Det er veldig lett å gå seg bort der, så de har så klart sånne skjermer med oversikt over hvor du er og hvordan du skal gå for å komme deg dit du vil. De har et stort akvarium der inne, cheesecake factory (som jeg kjenner fra The Big Bang Theory, god mat!), og haugevis av merkebutikker som Gucci, Prada etc. Dyrt er det jo da, men de har så klart “normale” butikker også, som h&m og forever21. Jeg skal definitivt tilbake til Dubai en gang i fremtiden!

Alle er så hyggelige, og kaller meg “madam” flere ganger i løpet av èn samtale. Folk hjelper deg med aboslutt alt hele tiden, og det skal visst nok ikke være så mye kriminalitet der. Veldig mange kinesere, og veldig mange dollete jenter, haha. Det som interesserte meg mest var de kvinnene med drakter som dekka absolutt alt annet enn øya. Det har jeg aldri sett på ekte før! Vi hørte fra lokale at de har det på fordi mannen deres vil ikke at andre menn skal se på dem osv. For min del er det vanskelig å tro at noen velger å gå i sånt frivillig, men jeg vet ikke hva jeg skal tro jeg. Flere bilder kommer!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *