, ,

Bursdagen min

Hellooo! Dere som følger meg på instagram har definitivt sett disse bildene før, men jeg har faktisk ikke flere bilder. Uansett så følte jeg meg veldig fin den dagen her, så da er man jo bare nødt til å dokumentere det, heh. Jeg hadde som dere kanskje har skjønt, bursdag mens jeg var i Dubai! Jeg ante ikke hva planene for dagen var, og alle andre holdt det skjult for meg hele tiden. Jeg bare lata som jeg ikke brydde meg noe særlig, men jeg var så klart veldig spent på hvor vi skulle. Ble veeeldig glad da jeg så at vi skulle til en sushi restaurant!! Jeg elsker sushi, og det har fæmmen så klart fått med seg. Eller, når jeg sier jeg elsker sushi så mener jeg så klart ikke all slags sushi. Det finnes veldig mye forskjellig, og det er sykt mye jeg syns er sykt ekkelt og, hahah. Foreksempel tunfisken som vi fikk her, uuuuusj. Måtte spytte den ut igjen. MEN, laksen omg. Det er den møreste, diggeste laksen jeg noensinne har smakt. De hadde også en veldig god fritert scampi versjon, ah. Jeg ble mett da, for å si det sånn.

De hadde terrasser på alle sidene, og en kjempefin utsikt mot Dubai sentrum! Vi kunne se Burj Khalifa derifra feks! Men det regner jeg egentlig med at man kan fra de fleste steder, den er jo ikke så lett å unngå, med tanke på at det er verdens høyeste bygning.

Jeg følte meg egentlig litt sånn “horete” som jeg så fint kalte det, i det kjolen her. Men det er sikkert bare fordi jeg sjeldent pynter meg såpass! Trang glitterkjole har ikke akkurat vært noe jeg har gått så mye i før, men den her hadde så fin farge og detaljer at jeg bare måtte ha den. Fikk en del komplimenter også, så jeg må si meg fornøyd med det kjøpet, haha. De serverte faktisk favorittvinen min her også! Plutselig da vi sitter og snakker så kommer personalet syngende med kake med lys og forskjellige instrumenter!! Hahah i førsten så skjønte jeg faktisk ikke at det var til meg. Jeg tenkte sånn hvem er det som har bursdag nå æ, også kommer de jo gående mot meg! Ble skikkelig overraska, fordi jeg hadde ikke forventa det i det hele tatt. Kan ikke huske at det her skjedd med meg før, så jeg syns det var veldig gøy. Ble ganske ydmyk og sikkert litt rød i mosen, men haha det tåler man.

Jeg skulle ønske at jeg hadde kamera mitt mens jeg var her, men som dere vet måtte jeg sende det på reparasjon nesten rett før vi skulle dra. Jeg har heldigvis fått det tilbake nå!! Alt i alt var det en veldig koselig bursdag ♥ Rart at jeg er 23 år!! Nå er jeg ett år eldre enn det mamma var da ho fikk meg..

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *