,

A fresh start

Hei!! Endelig kan jeg ta i bruk min flonka nye blogg, som jeg er skikkelig fornøyd med! Jeg har jobba sammen med en webdesigner som heter Moe, og han har virkelig hørt på alle mine ønsker. Hahah, jeg føler jeg har plaga han med bittesmå detaljer som jeg har villet endre på, men han har vært veldig tålmodig og flink! Når man først skal ha en side så tenker jeg det er greit å gjøre den akkurat sånn jeg vil ha den, så klart!

Det aller kuleste er menyen min syns jeg! Hvis dere trykker på de tre strekene oppe til høyre, så vil den komme opp. OG DER! Der er det et eget galleri for bildene mine, juhuuu. Det ble så oversiktlig og fint! Jeg kommer fremdeles til å poste bilder i egne innlegg når jeg har tatt noen nye, men jeg syns det er skikkelig fint at jeg kan samle alt der, ryddig og nice. Nå som jeg har en egen plattform, eget domene og ikke er avhengig av blogg.no lenger, har jeg mye større frihet til å redigere bloggen sånn jeg vil, samt at det er mye mer brukervennlig, faktisk. Det er mye lettere for meg å justere bildestørrelsen feks, og jeg føler at kvaliteten er 10 ganger bedre. Så jeg er kjempe fornøyd! Det er fremdeles litt uvant for meg å blogge her, så please ha litt medfølelse for akkurat deeet. Jeg har brukt blogg.no siden 8.klasse lissom, haha. Men tror det går seg til ganske raskt, mye av det er jo veldig likt.

Jeg vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger fra dere som har titta innom nå, om hva som helst egentlig. Men det jeg tenker mest på er om siden tok lang tid å laste inn, eller om det er noen bugs som ødelegger oppsettet osv. Det er første dagen den er “live” i dag, så det er kjekt å vite om den faktisk ser ut som den skal. Den gjør iallefall det her hos meg! Så håper jeg at dere syns den er like fin som det jeeeg syns, og at folk fremdeles kommer til å titte innom selvom jeg ikke er på blogg.no lenger.

… vi snakkes!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *